Alanya plajları dolup taştı

Alanya'da yerli ve yabancı tatilciler dünyaca ünlü Kleopatra ve Damlataş plajlarını doldurdu

ALANYA'DA yerli ve yabancı tatilciler dünyaca ünlü Kleopatra ve Damlataş plajlarını doldurdu. 

Ramazan Bayramı süresince çok sayıda yerli ve yabancı turist Alanya'nın Damlataş ve Kleopatra plajlarına akın etti. Hava sıcaklığının 38 derece olduğu ilçede plajlarda boş yer kalmadı. Otellerdeki havuzlar ve su parkları sıcak hava nedeniyle güneşlenen turistler tarafından doldu. Su kaydıraklarından havuza atlayan turistler renkli görüntüler oluşturdu. 

Damlataş Plajı'nda güneşlenen İsveçli Linda Lullestrom Alanya'da hava sıcaklığının çok yüksek olduğunu ancak tatilin tadını çıkardıklarını söyledi. Norveçli Simon Atle ise Norveç'te 15 derece hava sıcaklığı olduğunu ancak Alanya'da ilk kez böyle bir sıcak havayla karşılaştığını belirtti.

10 Ağu 2013 - 16:56 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber