Alanya'da tatilciler için nöbet tutuyor

Alanya'nın İncekum Plajı işletmecisi Recep Erdoğan, kimsenin boğulma sonucu hayatını kaybetmeden kapattığı sezonun ardından plajda nöbet tutmaya başladı

SEZON bittiği için cankurtaranın da bulunmadığı plaja gelen az sayıdaki misafir de plaj işletmecisi Erdoğan'ın adeta göz hapsinde. Yakın olduğu için özellikle Konyalı tatilcilerin büyük rağbet gösterdiği plajda, geçtiğimiz yıllarda boğularak ölüm vakalarının yaşanması sebebiyle, Erdoğan, misafirlerini göz hapsine aldı. Günübirlik geziler için Alanya'ya gelip İncekum'un sığ plajına güvenerek yüzme bilmeyenlerin de denize girmesi sebebiyle tatilcilere uyarılarda bulunan Erdoğan, uyarılarını kamerayla da kayıt altına alıyor. İncekum Plajı'nın daha çok Konyalı tatilcilerin gözdesi olduğunu söyleyen Erdoğan, havaların soğumasıyla birlikte denizin de dalgalı hale geldiğini, Alanya'ya gezmek için gelenlerin de yüzme bilmemesine rağmen 'Gelmişken denize de girelim' diyerek zaman zaman hayatlarını tehlikeye attıklarını söyledi. Misafirlerini müşteri-işletmeci ilişkisinden ziyade bir aile olarak gördüklerini ve birçoğuyla tanıştığını söyleyen Erdoğan "Başlarına bir şey gelmesinden de endişe ediyorum. 2016 yılını bu ana kadar vukuatsız olarak kapattık. Bundan sonra da tedbiri elden bırakmayacağız" dedi.

08 Kas 2016 - 21:57 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber