Web sitemiz güncellendi

Kurumsal İletişim politikalarımıza sürekli yenilikleri uygularken siz değerli okurlarımıza daha hızlı ve iyi bir hizmet verebilmek için, web sitemize de yeni bir soluk getirdik, Güncelledik.Yeni Alanya Gazetesi'nin web sitesi yeniden yapılandırıldı.

Sosyal Medya ve Web: İnternetin dört bir yanından yenialanya.com.tr'ye erişin!

 Facebook

Nasıl? Facebook hayran sayfamıza erişmek için bağlan’a tıklayın. Facebook üye girişi yaptıktan sonra “Hayran ol” butonuna basın.

Twitter


Nasıl? Twitter sayfamıza erişmek için bağlan’a tıklayın, üye girişi yaptıktan sonra “Follow” (Takip et) butonuna basın.

Friendfeed

Nasıl? “Friendfeed sayfamıza erişmek için bağlan’a tıklayın, daha sonra "Subsribe" (Abone ol) butonuna basın.”

Mobil: Yenialanya sizinle her yerde, en taze haberler herkesten önce cebinizde

Mobil YeniAlanya

Nasıl? Cep telefonunuzun tarayıcısından http://www.yenialanya.com/m/  adresine girin.

IPhone Uygulaması

Dünyanın neresinde olursanız olun bundan sonra iphone’nuzdan YeniAlanya.com.tr sitesinin tüm içeriğine ulaşıp manşetler arasında gezinecek, haberleri okuyacak, yorum yazacak ve sevdiğiniz köşe yazarlarına da erişeceksiniz.Alanya'nın haber merkezi canlı olarak iPhone’da.

Uygulamayı indirmek için tıklayınız

EGAZETE

Teknolojiyi gazete okuma alışkanlılarınızla birleştiren 'Yenialanya e-Gazete' her an, her yerden gazete okuma keyfini sizinle paylaşıyor. (Çok Yakında Sitemizde Yenilenen arayüzü ile, aynı zamanda; Iphone ve Ipad içinde yayın hayatına başlıyacak)

 Üyelik Size Neler Sunuyor? 

Yenialanya.com her konudan önemli son dakika gelişmelerini hızlı bir şekilde ziyaretçilere sunmak amacıyla oluşturulmuştur.En güncel haber, Reklam, Promosyon ve yenilikleri, üyelerimize özel kampanyalar, e-mail ile posta kutunuza almak.Hizmetlerimizden yararlanmak için üye olmanız yeterlidir.


    “Güne Başlarken” E-Posta Bülteni yenialanya.com.tr'de öne çıkan başlıklara her sabah göz gezdirin, gündemden geri kalmayın!
   
      Haber Yorumları:  Haberlerimize yorum yazın, düşüncelerinizi tüm yenialanya.com.tr okurlarıyla ve editorleriyle paylaşın!
   

       Astroloji Servisleri

      Burcuna Özel Günlük Yorumları Merak Ediyor Musun?  Günlük Astroloji falınızı okuyun. 

      Habere ulaşmanın en akıllı yolu Rss, takip etmek istediğiniz konularla ilgili haber yayınlanınca sizi uyarıyor.
         Üyelerle ve yazarlarla iletişim kurun; haber arşivi ve  favori yazarlar (Çok Yakında) gibi size özel servislerden faydalanın!
   
      Firma RehberiSerii İlanlarım(Top100 WebSite - Çok Yakında) ile Websitenizin trafiğini artırın, içeriğini Yeni Alanya Gazetesi okurlarıyla paylaşın!
 

ÜYE OLMAK İSTİYORUM - YENİ ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ

#

04 Haz 2012 - 00:50 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber