Twitter'da akışınız video reklamlarla dolacak!

Twitter'ın beta sürecinde tuttuğu reklam aracı sonuçta final versiyonuna ulaştı. Artık Twitter'la reklam anlaşması bulunan tüm firmalar bu araca resmi olarak ulaşabilecek

TWİTTER akış sayfası artık eskisinden bile daha yoğun hale gelecek. Twitter geçtiğimiz aylarda "beta" versiyonunu yayına sunduğu "advertising tool" yani "reklam aracını" artık final versiyonuna yükseltti. Son versiyonuyla birlikte tüm reklam verenlerin kullanımına sunulacak olan "advertising tool" ile zaten bir süredir akışta gördüğümüz videolu reklamlar daha sık bir kullanıma da sebep olacak.

Takip edenler biliyordur ki, videolu reklam özelliği son "advertising tool" ile birlikte çıkmıştı. Advertising tool tam olarak bugün itibariyle kullanıma sunuldu. Twitter kullanıcılarının canını bir nebze daha sıkacak olsa da, Twitter son dönemlerde geliri ve kullanıcı sayısıyla ilgili oldukça büyük sıkıntılar yaşıyordu. Markaların ilgisiyle birlikte en azından gelir anlamında Twitter'ın eli bir nebze olsun rahatlayacaktır.

Daha fazla reklam görmekten şikayetçi Twitter kullanıcılarına ise, sevdiğiniz sosyal ağın tutunabilmesi için gerekli bir hamle olduğunu da söylememiz lazım. Yani artık gülü seven dikenine katlanacak. Ancak 280 karakter özelliğiyle birlikte de muhtemelen oldukça uzun metinli reklamları da bol bol göreceğiz gibi duruyor.

18 Eki 2017 - 10:16 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber