Sürekli telefona bakmak hastalık belirtisi

Teksas Baylor Üniversitesi'nden bilim adamları sürekli telefonunu kontrol edenlerin depresif olabileceğini açıkladı

DAİLY

Mail'de yayınlanan bir araştırmaya göre uzmanlar sürekli telefonunuzu kontrol ediyor ve yeni bir şey var mı diye meraklanıyorsanız ruh hali değişikliklerine meyilli ve depresif olabilirsiniz dedi.

Bilim adamları bu kişilerin sürekli modlarını yükseltecek bir değişiklik arayışı içerisinde olduğunu ve çoğu zaman farkında olmadan bu tür bir davranış sergilediğini belirtti.

Akıllı telefon kullanıcıları günde ortalama 150 kez telefonunu kontrol ediyor.

Aynı üniversite tarafından geçen yıl yapılan bir araştırma da telefonuna erişim sağlayamayan katılımcıların %60'ının kendini huzursuz hissettiğini ortaya çıkarmıştı.

19 Şub 2015 - 13:03 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber