Samsung bu kez akıllı ayakkabısıyla geliyor!

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'u televizyonu, telefonu dahil pek çok teknolojik ürünüyle tanıyoruz. Ancak şirket bunlarla da yetinmeyecek gibi görünüyor. Samsung'un yeni hedef olarak ayakkabıları gözüne kestirdiği ve ayakkabıların 'akıllı'sını yapacağı ortaya çıktı

AKILLI telefon, akıllı televizyon ve hatta akıllı hoparlör derken hemen her şeyin akıllandığı bir devire tanıklık ediyoruz. Bu teknolojileri geliştiren önde gelen isimlerden Samsung, bununla da yetinmeyerek akıllı ayakkabı işine girmeyi planlıyor. 
Peki Samsung gerçekten de Samsung marka bir ayakkabı mı satışa sunacak? Şirkete yakın kaynaklara göre böyle bir plan yok. Bunun yerine tahminler firmanın ünlü bir ayakkabı firmasıyla güçlerini birleştirerek bu sensörlerle donatılmış ayakkabının üretimini gerçekleştireceği yönünde.

02 Oca 2019 - 10:51 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber