İşte Samsung Galaxy S8'in detayları...

Samsung Galaxy S7'nin ardından bir üst model S8'in de çalışmalarına ara vermeden başladı. Samsung Galaxy S8'in detayları da belli oldu

AKILLI telefon pazarının Apple ile birlikte öncülerinden olan Samsung, Galaxy S8 ile adından yine söz ettirecek gibi duruyor. Galaxy S8 hakkında önemli iddialar ortaya atılmaya başlandı. Çinli kaynaklar büyük olasılıkla şubat ayında düzenlenecek MWC 2017 etkinliğinde tanıtılacak Galaxy S8’de yer alacak bazı özellikleri şimdiden dillendirmeye başladı.
4K EKRANA GEÇİŞ YAPABİLİR
Öncelikle Galaxy S8’e 4K Ultra HD çözünürlüklü ekran eşlik edecek. Son iki yıldır Galaxy S serisi telefonlarda 2K ekrana yer veren Samsung’un gelişen VR teknolojisi de göz önüne alındığında Galaxy S8’de 4K ekrana geçiş yapması olası görünüyor.
GALAXY S8'DE ÇİFT KAMERA OLABİLİR
Çinli kaynaklara göre sekizinci nesil Galaxy S akıllı telefonda çift kamera modülü yer alacak. Mobil dünyasında USB Type-C ile birlikte son dönemin popüler donanımlarından biri olan çift kamera özelliğinin de Galaxy S8’de yer alması olası görünüyor.

21 Haz 2016 - 09:25 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber