iPhone X bekleyenlere kötü haber

Apple’ın iPhone üretimindeki en büyük tedarikçisi Foxconn, iPhone X sevkiyatını başlattı. Ancak üretilen adetler bir önceki modeller ile kıyaslandığında oldukça az. Başka bir deyişle iPhone X satın almak için bir süre daha beklemek zorunda kalabilirsiniz

APPLE'IN iPhone üretimindeki en büyük tedarikçisi Foxconn, iPhone X sevkiyatını başlattı. Ancak üretilen adetler bir önceki modeller ile kıyaslandığında oldukça az. Başka bir deyişle iPhone X satın almak için bir süre daha beklemek zorunda kalabilirsiniz. Zira Xinhuanet sitesinin raporuna göre iPhone X üretimi haftada 100 binden 400 bine çıkarıldı ancak bu rakamlar da henüz talebi karşılayabilecek seviyede değil. Peki iPhone X Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? 
 
Apple'dan yapılan açıklamaya göre, modelleri ülkemizde 20 Ekim'den itibaren satışa sunulacak, iPhone X için ise biraz daha beklememiz gerekecek.
 
iPHONE X'İN TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?
 
Apple Türkiye, iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X fiyatlarını resmi internet sitesinden duyurdu.
 
Bu bilgilere göre iPhone 8 64 GB modeli Türkiye'de 4199 liraya satılacak. 
 
iPhone 8 256 GB'lık modeline sahip olmak isteyen kullanıcılar ise 4999 lira ödeyecek.
 
5.8 inçlik iPhone 8 Plus 64 GB modelinin Türkiye satış fiyatı ise 4799 lira. 
 
iPhone 8 Plus 256 GB modeli ise Türkiye'de 5599 liralık satış etiketiyle satışa sunuldu. 
 
Apple'ın 10. yıla özel ürettiği iPhone X 64 GB modeli Türkiye'de Apple Store'da 6099 liraya satılacak. 
 
iPhone X 256 GB modeli ise 6899 liraya satışa sunuldu.

17 Eki 2017 - 13:14 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber