İnstagram'ın günlük kullanıcı sayısı belli oldu

Dünyaca ünlü video-fotoğraf paylaşım sitesi Instagram 500 milyon kullanıcısı olduğunu açıkladı. Instagram'ın günlük takipçi sayısı ise 300 milyon...

INSTAGRAM, resmi olarak kayıtlı kullanıcı sayısının 500 milyona ulaştığını açıkladı. Şirket, Instagram'ın günde 300 milyon kişi tarafından kullanıldığını belirtti ki kayıtlı kullanıcı sayısına oranla baktığımızda bu oldukça büyük bir rakam.
Popüler fotoğraf ve video servisi Instagram'ın verilerine baktığımızda Instagram şu anda en çok kullanılan 3.sosyal ağ gibi görünüyor. Facebook açık ara liderken Facebook'u Twitter takip ediyor ve Twitter'la arasında çok büyük bir fark olmayan Instagram hemen peşinden geliyor.

22 Haz 2016 - 10:25 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber