Instagram çöktü!

Birçok kişinin hayatında büyük yer tutan fotoğraf paylaşım mecrası instagram çöktü

TÜRKİYE dahil olmak üzere dünyanın bir çok bölgesinden atılan “instagram çöktü”, “instagram’a ne oldu”, “Instagram is down” tweetleri ile geçtiğimiz haftalarda Facebook’da yaşanan panik sosyal medyayı bir kez daha sarmış durumda.
instagram çöktü silikonvadisiınstagram çöktü silikonvadisi

Atılan bu tweetlere Facebook’un aksine sessiz kalmayan Instagram yetkilileri yaşanan sorunu doğrulayarak bu kesintinin teknik bir problemden kaynaklandığını açıkladı.
ınstagram is down silikonvadisi
Sadece teknik sorun olarak yapılan açıklamanın detayı konusunda farklı yorumlar gelse de ortak düşünce Instagram’ın geçtiğimiz gün kullanıma sunduğu yeni servisi Hyperlapse adındaki video paylaşım özelliğinden kaynaklandığı yönünde. Bakalım Istagram bu kesintinin sebebini tahminlerin ortak noktası olan ve durulmasıyla birlikte bir anda oldukça fazla kullanıcı sayısına erişen Hyperlapse servisi konusunda mı yapacak. Bekleyip göreceğiz…

29 Eyl 2014 - 17:33 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber