Google o uygulamanın fişini çekiyor

Google, uzun zamandır kullanıcıların hizmetinde olan mesajlaşma servisi Allo'nun fişini bugün çekiyor.

TEKNOLOJİ devi Google'ın mesajlaşma uygulaması Allo kapatılıyor
Google'ın 2016 yılında ABD'de gerçekleştirilen i/O konferansında ilk kez duyurulan Google Allo mesajlaşma uygulaması, Hangouts uygulamasını kurumsal kullanıcılara doğru kaydırmasıyla birlikte alternatif olarak geliştirildi.
Ancak tüketiciler arasında yaygınlaşma şansı bulamayan Allo'yla ilgili 3 ay önce önemli bir açıklama yapan Google, Mart ayında hizmetin durdurulacağını duyurmuştu.
Şirketten bugün yapılan açıklamaya göre ise bugün itibariyle uygulamanın fişi çekiliyor. Uyuglamada verileri bulunan kullanıcılar için de bir bilgi notu paylaşan şirket, fotoğraf ve video dosyalarının nasıl bilgisayara indirilebileceğini resmi internet sitesinde paylaştı.

13 Mar 2019 - 16:11 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber