Facebook’tan tepki çeken yenilik

Dünyanın en önemli sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Facebook artık kullanıcılarının site dışında yapılan aramalarını ve diğer sitelerle paylaşılan detayları elde edebilecek

SİTEYE giriş yapan kullanıcıların internet tarayıcılarına çerezler yükleyen Facebook, kullanıcılarını facebook dışında da doğrudan gözlemleyebilecek. Yeni gizlilik kuralları çerçevesinde yapılan bu değişiklik hakkında kullanıcılara haber verilmemesi bazı çevrelerce büyük bir tartışmaya yol açtı. Site yetkilileri bu bilgilerin “kullanıcılara daha uygun reklamlar göstermek amacıyla” alındığını ifade etti.

05 Şub 2015 - 10:05 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber