Apple'a neler oluyor

Apple’ın yeni nesil işletim sistemi iOS 6’nın harita uygulamasında yaşanan sıkıntılar, şirketin üst kademelerinde depreme neden oldu

Apple’ın bir yıl önce hayatını kaybeden efsane CEO’su Steve Jobs’ın yerini doldurması için en büyük adaylardan biri olarak gösterilen Scott Forstall, şirketten kovuldu. Forstall'ın, Apple Maps ve diğer uygulamalarda yaşanan sorunlar için özür dilediğini kabul eden yazıyı imzalamadığı için kovulduğu öğrenildi. New York Times’ın onayladığı bilgiye göre, Forstall ile Apple’ın perakende müdürü John Browett’da şirketle olan bağını kesecek. Ancak Browett’ın kovulmasının Forstall ile bağlantısı olmadığı belirtildi. Forstall'ın 2013'te şirketi terk edeceği bilgisi verildi. Forstall, 15 yıldır Apple'da çalışıyordu. Wall Street Journal, her ne kadar Apple’ın önde gelen yüzlerinden biri olsa da, Forstall’ın şirket kültürüyle bağdaşmakta her zaman sorun yaşadığını belirtti. Gazete, Forstall’ın şirketi terk edecek olmasının, Apple yönetiminde değişim yaşanan döneme denk geldiğine dikkat çekti.

#

01 Kas 2012 - 17:44 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber