Apple Watch’tan kötü haber!

Yeni Apple Watch yenilenmeyecek

APPLE Watch, geçtiğimiz yıl mart ayında tanıtılmıştı. Ancak bu yıl Apple’ın mart ayındaki etkinliğinde Watch 2.0′ı göremeyebiliriz. “Sağlam” kaynaklardan gelen haberler bunu gösteriyor. Apple, onun yerine muhtemelen yeni bir iPad ve uzun zamandır beklenen iPhone 6C’yi tanıtmakla yetinecek.

TechCrunch’tan Matthew Panzarino’nun sağlam kaynaklardan aldığını söylediği bilgilere göre, Apple’ın şu an için Watch 2.0′la ilgili ciddi bir çalışması bulunmuyor. O nedenle Apple, Watch 2.0′ı muhtemelen eylül ayındaki etkinliğine bırakacak. Watch 2.0′da yeni bir gövde tasarımı görecek miyiz bilinmez, ancak Apple’ın bir kamera üzerinde çalıştığı biliniyor. Bunun için eylül ayına kadar beklememiz gerekecek.

21 Oca 2016 - 12:06 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber