Android N'nin ismi sızdı!

Android'in yeni ismi merakla beklenirken Android Başkan Yardımcısı'nın arama butonuna Android Nutella yazması dikkatlerden kaçmadı

TÜRKİYE'DE Ekşi Sözlük platformuna da konu olan Android N'nin yeni ismi için ufak bir ipucu geldi. Android Başkan Yardımcısı Hiroshi Lockheimer’ın Twitter paylaşımı önemli bir ipucu veriyor.
ANDROİD NUTELLA OLABİLİR
Daha önce Resmi Twitter hesabından İtalyan tatlı menüsü paylaşan Lockheimer, bu menüde şiddetle ilgili olduğu bir seçenek bulunduğunu söylemişti. Tatlılara bakıldığında Nutella Pizzatte diğerlerinin arasında açıkça öne çıkıyor. Android N’in adının Nutella olabileceğine yönelik bu ipucuna bir yenisi daha eklendi. Chrome OS'tan bir ekran görüntüsü paylaşan başkan yardımcısının Google'da Nutella araması yaptığı dikkat çekiyor.

16 Haz 2016 - 11:41 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber