Alanya Haritası

Alanya'nın en kapsamlı detaylı haritası, Sağlık Merkezleri, Nöbetçi Eczaneler, Resmi Kurumlar, Oteller, Restaurantlar, Barlar, Taksiler, Eczaneler.

Antalya AlanyaHaritası, Alanya Uydu, Arazi ve Karma Harita görüntüleri, Cadde Sokak isimleri ve Adres arama imkânı.

Alanya harita ve uydu görüntüleri. Haritanın kullanımı hakkında aşağıdaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Türkiye » Antalya » Alanya haritası

Alanya

36.545669 ,31.99813

Yol Haritası, Uydu Görüntüleri, Karma Harita, Fiziki Harita

Haritayı büyütmek için tıklayınız.

Yardım: Üstteki Alanya haritası aracılığı ile  ve  işaretlerine tıklayarak (yada yakınlaştırmak istediğiniz yere iki kere tıklayarak) haritaya yaklaşabilir veya uzaklaşabilirsiniz.  ikonu ile de haritaya yakınlaşabilirsiniz. (Fareniz üzerindeki (varsa) sayfa kaydırma aparatı ile de bu işlemi yapabilirsiniz).

Harita üzerinde sağ üst köşedeki Harita linki sadece karayolları haritasını, Uydu linki bakmakta olduğunuz bölgenin uydu görüntülerini ve coğrafi yapısını Karma modu ise hem karayollarını hem de coğrafi yapıyı birlikte gösterir. Yine aynı bölgedeki Arazi modu ise, haritadaki arazi yapısını görüntüler.

Bu sayfadaki Alanya haritasını kullanarak diğer bölge ve şehirlerin haritalarına da ulaşabilirsiniz. Harita üzerinde farenizin sol tuşuna basılı tutarak haritayı kaydırabilirsiniz. Harita üzerinde varsa, yanlışlıkları lütfen bize bildiriniz.

Şu anki konum: Enlem: 36.5456, Boylam: 31.9981

Alanya ilçesi belde ve köyleri

Akdam , Aköatı , Alacami , Aliefendi , Asmaca , Avsallar, Bademağacı , Basırlı , Başköy , Beldibi , Beyreli , Bıçakçı , Bucakköy , Büyükpınar , Cikcili, Çakallar , Çamlıca , Çıplaklı, Değirmendere , Demirtaş, Dereköy , Elikesik , Emişbeleni, Esentepe , Fakırcalı , Gözüküçüklü , Gümüşkavak , Güzelbağ, Hacıkerimler , Hacımehmetli , Hocalar , İmamlı , İncekum, İshaklı , İspatlı , Karakocalı , Karapınar , Kargıcak, Kayabaşı , Kestel, Keşefli , Kızılcaşehir , Kocaoğlanlı , Konaklı, Kuzyaka , Mahmutlar, Mahmutseydi , Oba, Obalıalacami , Okurcular, Öteköy , Özvadi , Paşaköy , Payallar, Saburlar , Sapadere , Seki , Soğukpınar , Süleymanlar , Şeyhler , Taşbaşı , Tırılar , Toslak , Tosmur, Türkler, Türktaş , Uğrak , Ulugüney , Uzunöz , Üzümlü , Yalçı , Yaylakonak , Yaylalı , Yeniköy , Yeşilköy, Yeşilöz

Alanya uydu görüntüsü

Alanya ve çevresine ait uydu görüntüsü. Üstteki interaktif Alanya haritasında, uydu butonuna tıklayarak daha yakın uydu görüntülerine göz atabilirsiniz.

25 Haz 2012 - 08:56 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber