Yıldız oyuncu Galatasaray'a evet dedi

Andre Pierre Gignac & Galatasaray flörtünde önemli gelişme yaşandı. 2009'da Kader Keita'yı sarı-kırmızılı takıma getiren menajer Alfred Obrou bu transfer için bizzat devreye girdi

OBROU, yakın dostu olan Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'le geçen hafta Brüksel'de yüz yüze görüştü. Gignac'ın net 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşmeye imza atabileceği bildirildi. Transferin sezon sonunda gerçekleşmesi halinde imza parası da talep edileceği eklendi. "Gignac'ı kim istemez?" diyen Ergün ise hem teknik heyet hem de yönetimle toplantı yaptıktan sonra geri dönüş yapacaklarını söyledi. Bu görüşmeden sonra Prandelli gitti, Hamza Hamzaoğlu geldi ve Gignac meselesi kulüp içinde hala çözüme kavuşamadı. Galatasaray yönetimi bu transferi bitirmek için Hamza Hamzaoğlu'nun raporunu bekliyor.

DİNAMO MOSKOVA PEŞİNDE

Marsilya'daki sözleşmesinde 3.6 milyon Euro yazan Gignac'ın vergiler düşüldüğünde eline net 2.4 milyon Euro geçiyor. Fransız kulübü, ücretini düşürmesi halinde yeni sözleşme sunacaklarını bildirdi ama 29 yaşındaki golcü bunu kabul etmedi. Sezon başında Marsilya'dan Valbuena'yı alan Dinamo Moskova, Gignac'a da talip oldu. Rus kulübü, Valbuena'ya verdiği net 3.2 milyon Euro'yu Gignac'a ödemeye hazır.

MARSİLYA'YI SIRTLIYOR

1985'li Gignac, 2010-11 sezonunda Toulouse'tan Marsilya'ya transfer oldu. O günden beri Marsilya forması giyen Gignac, bu sezon takımının Ligue 1'de oynadığı 16 maça da 11'de çıktı. Fransız futbolcu, 11 kez fileleri havalandırarak Marsilya'nın liderliğine önemli katkı sağladı.

Kaynak:Sabah

06 Ara 2014 - 14:29 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber