"Yenilmezliğimizi sürdürmek istiyoruz”

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, 87-85 kazandıkları Nizhny maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Hem maçı bırakmamamızın karakteristik yapısı hem de biraz şansımın yardımıyla giden maçı geri çevirdik. Yenilmezliğimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

ULEB Avrupa Kupası F Grubu 5. hafta maçında Galatasaray Odeabank, evinde Rusya’nın Nizhny takımını, son saniyeleri kıran kırana geçen maçta 87-85 mağlup etmeyi başardı. Maç sonunda yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, “Maçın son 3 dakikasına kadar bir türlü istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Bun da bizim kötü bir günümüzde olmamız kadar Nizhny takımının da bugün sıra dışı bir hücum performansı göstermesi, son 4 dakikaya kadar maçın kontrolünü bir türlü bizim lehimize getiremedi. Her yakalamaya çalıştığımızda ya içeriden ya dışarıdan çok zor atışları sayıya çevirerek maçı hep kontrol ettiler. Biz hep geriden gelmek durumunda kaldık. Maçın son 3 dakikasında 10 sayı gerideyken takımı kısaltıp, artık kaybedecek bir şey kalmamıştı. Bir iki önemli top çaldık. Tabii ki seyirci faktörü de iç saha oynama avantajı ile hücumda daha bire birlerde sayı bulmaya başladık. Hem maçı bırakmamamızın karakteristik yapı hem de biraz da şansımın yardımıyla giden maçı geri çevirdik. 5 maçı namağlup bitirdik. Önemli bir avantaj ama ikinci devre aynı şekilde yenilmezliğimizi sürdürmek isteyeceğiz” dedi.

#

10 Kas 2015 - 22:27 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber