Yemekli veda

Alanyaspor A2 Takımı'nın sezonu bitirmesinin ardından yönetim tarafından futbolcular ve teknik ekibe yemek verildi

ALANYA’nın tanınan mekanlarından biri olan Flash Restoran’da Alanyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güler tarafından düzenlenen akşam yemeğine Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor Kulübü Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Arık, Alanyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Özçelik, Alanyaspor A2 Takım Teknik Sorumlusu Mustafa Camunak, kaleci antrenörü Mehmet Altundal, U-19 Teknik Sorumlusu Tarık İpek ve alt yapı oyuncuları katıldı. Ligi 4’üncü sırada tamamlayan Alanyasporlu genç oyuncuları tebrik eden Alanyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Güler, “Alt yapı kulübümüz için önemli bir olgudur. Profesyonel takımımızın yanı sıra gençlerimizle de her zaman ilgileniyoruz. Takımımızda da geleceği çok parlak oyuncular bulunuyor. Hepsini tek tek tebrik ediyorum” dedi. Alanyaspor Kulüp Başkanı Çavuşoğlu da teknik ekip ve futbolcuları kutlayarak teşekkür etti.

15 Nis 2014 - 17:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ali esen - artık alt yapıyada klübe yakışır bir tesis yapma zamanı geldi kurtuluş alt yapıdadır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 17:55

Çorum Haber