YALNIZLARI OYNADIK

Alanya Belediyespor erkek voleybol takımı antrenörü Uğur inanoğlu takımın Ankara'da oynanan yarı final müsabakalarında elenmesinde yönetim kurulunun ilgisizliğinde rol oynadığını ifade etti.

FİNALE KALMALIYDIK
ANTRENÖR Uğur İnanoğlu, "Finalde olmadı, kazamandık. Sezon sonuna bakıldığında iyi yerlere geldik, Play-Off'a kaldık. Play-Off müsabakalarında ilk maçlar çok önemli. Bütün bir senenin emeğini tek bir maçta kaybettik. Her kulüpte yaşanabilecek bir durum fakat bunu hak ettiğimizi düşünmüyorum. Kimseyi suçlamak istiyorum ama yarı final ilk karşılaşmasında 39 hatayla oynamışız. Oyuncularım o gün kötü günlerindeydiler. Yarı finaller öncesi 3 maçtan ikisini kazandığımız takdirde final oynama hesapları yapıyorduk. Kadro kalitesi olarak da final oynamamız gerekirdi zaten. Fakat daha bunu ilk maçtan kaybettik. Rakibimiz bizden iyi olsa üzülmezdim ama gerçekten yenmemiz gereken takımdı. Her şeye rağmen ben oyuncularımdan çok memnunum" dedi.
YÖNETİM MAÇLARA GELMEDİ
İNANOĞLU, "Bazen iyi ve kaliteli bir takım olmak yetmiyor. İsterdik ki Alanya'da Basketbol takımından sonra birinci ligde mücadele eden bir takım daha olsun. Fakat sadece takımın istemesiyle bitmiyor. Bunu bütün olarak istemek gerekir; seyircisiyle, camiasıyla, şehri yönetenlerle. Biz buradaki maçlarımızda bile taraftarlarımızı tribüne çekemedik. Seyircimizle kopukluk oldu. Sanırım Alanya'da biraz daha zaman varmış bu konu için. Yarı final müsabakalarında rakiplerimiz kulüp başkanı, yöneticisi ve yanlarında taraftarlarıyla maçlarına çıktılar. Bizlerin yanında ise ne bir yönetim kurulu üyemiz, nede kulüp başkanımız vardı. Sadece son maçtan bu sezon bizlere her türlü desteği veren Süha Özçakıl maçımıza geldi o maçı kazandık zaten" şeklinde konuştu.

#

29 Mar 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber