Vodafone Arena'da ilk 11'ler belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında son şampiyon Beşiktaş, sahasında ligin yeni ekibi Alanyaspor'u konuk ediyor

SÜPER Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, geçtiğimiz yıl Süper Lig'e yükselmeyi başaran Alanyaspor'u ağırlayacak. Saat 21.45'de başlayacak olan mücadele, LİG TV'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi FİFA Kokartlı hakem Barış Şimşek yönetecek. 

Ev sahibi Beşiktaş mücadeleye Tolga, Beck, Tosic, Filho, Adriano, Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Olcay ve Cenk Tosun onbiri ile başlayacak. 
Temsilcimiz Alanyaspor ise maça kalede Haydar, savunmada Berkan, Suley, Carlos, Erhan, orta alanda Deniz, Sackey, ileride Aissati, Emre, Candeias ve forvette de Ayite onbiri ile başlayacak.

20 Ağu 2016 - 20:49 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Zafer - Geçen sezon Urfa da oynayan Caner den çok mu iyi hayır bence Caner 2 gömlek üstün ya Tayfur o nerde yıllardır ptt ligindeki tahanın bu takımda işi ne alt ligdeki Sivas'ın kadrosu bizden iyi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ağustos 20:49
01

Zafer - Ayite bu ligde süper ligde iş yapamaz şu an yenilerden candeias iyi kumaşı kaliteli, Berkan gelecek se kerem Can kalsaydı ikisi de alt lig oyuncusu,bu takımda Barış örücü yedek olabilirdi Koray'ın yeri dolmadı defans ta

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ağustos 20:49

Çorum Haber