'Veledrom temelini 2011'de atacağız'

TBF Başkanı Emin Müftüoğlu, "5 milyon TL'ye mal olacak veledrom için Konaklı Belediyesi 11 dönüm arazi tahsis etti, biz de Şubat ayında temel atma törenini gerçekleştireceğiz" dedi

TÜRKİYE Bisiklet Federasyonu (TBF) Başkanı Emin Müftüoğlu, veledrom yapımı için Konaklı Belediyesi'nin 11 dönümlük arazi tahsisi yaptığını söyledi. Konaklı Belediyesi'nin tahsis ettiği arazide inşaat çalışmalarının 2011 yılı Şubat ayında başlanacağını açıklayan TBF Başkanı Müftüoğlu, "Türkiye'de 4 tane veledrom var, biz 5'nci veledromu Konaklı'ya inşaa edeceğiz" dedi. Müftüoğlu şöyle konuştu: "Türkiye'ye 4 veya 5 tane antrenman veledromu, bir tane de istanbul'a olimpik veledrom yapılacak. Ülkemizde kullanılır veledromda bulunmamaktadır. Bu konuda Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nce 5 milyon TL ödenek ayrıldı. Veledrom yapımında para sorunu yoktu, yer sorunu da ortadan kalktı. Veledrom için arsa tahsisinde bulunan Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez'e teşekkür ediyorum."

#

24 Ara 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber