Vagner Love'a coşkulu karşılama

Aytemiz Alanyaspor, Monaco'dan dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Vagner Love'ı transfer ederek hem Türkiye'de, hem de dünyada büyük sükse yaptı. Yeni transfer Vagner Love, dün gece Alanya'ya geldi. Taraftarlar, yıldız futbolcuya muhteşem bir karşılama töreni yaptı

GÜNLERDİR yıldız bir futbolcu transferi bekleyen Aytemiz Alanyasporlu taraftarlar, ünlü futbolcu Vagner Love'a renkli ve kalabalık bir karşılama töreni düzenledi. Alanya Yat Limanı önünde kendisi için yapılan karşılama törenine çok sevinen Love, taraftarların sevgi gösterisine aynı içtenlikle cevap verdi. Love'ı karşılayanlar arasında Aytemiz Alanyaspor Başkan Yardımcısı Nurettin Uludağ da vardı. Uludağ, "Camiamıza hayırlı olsun" dedi.
"ALANYA SES GETİRECEK"
Aytemiz Alanyaspor'a başarılı olmak için geldiğini söyleyen yıldız futbolcu, Süper Lig'de başarıyı yakalayacaklarını söyledi. Alanyaspor'un iyi bir seçim olduğunu söyleyen Love, "Aytemiz Alanyaspor Süper Lig'de ses getiren bir takım olacak. Bu takımın gücüne güç katmaya geldim. Atacağım goller çok konuşulacak" dedi.
ÜÇ BÜYÜKLERİ REDDETTİ
Bugüne kadar flaş transferlere imza atan Spor Toto Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor, dünyaca ünlü futbolcu Vagner Love'a da imza attırıyor. Fransız ekibi Monaco'dan transfer edilen Brezilyalı oyuncu, daha önce Corinthians, CSKA Moskova, Flamenco, Shandong Luneng ve Palmerias formaları da giymişti. Brezilya Milli Takımı'nda da oynayan 32 yaşındaki golcü futbolcu, bugüne kadar 329 maçta 176 gol kaydetti. 2011'de Fenerbahçe'nin transfer teklifini reddeden oyuncu, yine 2011 ve 2012'de Galatasaray'ın tekliflerini de geri çevirmişti. Son olarak geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın talip olduğu sambacı, kartalın teklifini de reddetmişti. Aytemiz Alanyaspor'a 'evet' diyen ve bugün imza atacak olan Brezilyalı golcü, Turuncu-Yeşilli taraftarlar ile buluşmak için can atıyor. 
İKİ YILDIZ DAHA GELİYOR
Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, dünyaca ünlü bir yıldız oyuncuyu Alanyaspor'a getirdikleri için son derece mutlu olduklarını söyledi. Vagner Love'ın kendini kanıtlamış ve kariyeri çok parlak bir oyuncu olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, "Bir dünya yıldızını Alanya'ya getirmekten dolayı, yönetim kurulu olarak büyük onur duyacağız. Son derece tecrübeli ve önemli bir oyuncu. Vagner Love Alanya'mızın da en güzel şekilde tanıtımını yapabilecek kalitedeki bir isim. Sahada da takımımıza büyük güç katacak. Bugün kendisini resmen Alanyasporlu yapacağız. Ön anlaşmayı önceki gece Monaco'da yaptık. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. Öte yandan transferin Love ile kapanmayacağını söyleyen Başkan Çavuşoğlu, "Allah izin verirse, bugün Vagner Love'ın dışında iki yıldız isme daha imza attırıp transfer sezonunu kapatacağız" dedi. 

İLGİLİ HABERLER
'Bu ayıp bize yeter'
Turizme 'Alanyaspor' dopingi
Taraftar mest oldu

31 Ağu 2016 - 00:14 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber