Vagner'in son golü Başkan Çavuşoğlu'nu hastanelik etti

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun, dünkü müthiş maçta yaşadığı heyecan ve stresten dolayı kalbinde ritim bozukluğu oluştuğu ve geceyi Medical Park Hastanesi'nde geçirdiği öğrenildi

ÖZEL HABER- Cemali Aygır

SÜPER Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, futbol tarihine dün akşam müthiş bir geri dönüş yaşattı. 3-0 geride olduğu maçta 4 gol birden atarak Trabzonspor'u hezimete uğrattı. Tüm Alanya ve Türkiye'nin yaşadığı bu heyecan dolu maçı protokol tribününden izleyen Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, maç esnasında ve maçtan sonra yaşadığı aşırı heyecan ve stresten dolayı hastanelik oldu. Kalbinde ritim bozukluğu oluşan Çavuşoğlu'na ilk müdahaleyi kulüp doktoru İsmail Yetkin yaptı.

DURUMU GAYET İYİ
Geceyi Trabzon Medical Park Hastanesi'nde müşahade altında geçiren Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na ilaç tedavisi uygulandığı ve sabah da hastaneden taburcu edildiği belirtilirdi. Çavuşoğlu, taburcu olduktan sonra turuncu yeşilli kafileyle birlikte bugün Gazipaşa Havaalanı'na geldi. Öte yandan, başkan Çavuşoğlu'nun bir süre kontrol altında tutulacağı öğrenildi.

23 Eyl 2017 - 14:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber