Uyuşturucu kullandığını itiraf etti!

Galatasaray'ın efsane golcüsü Mario Jardel, Brezilya'da katıldığı bir televizyon programında çarıpıcı açıklamalarda bulundu

İKİBİNSEKİZ'DE Kokain kullandığını itiraf eden Jardel, ilaç kullanmak istemediğini ve artık hayatına bir çeki düzen vermek istediğini söyledi. Hakkındaki tüm sorulara açık yüreklilikle cevaplar veren Jardel, eski günlerini aradığını ve mutlu olmak istediğini ifade etti. Futbolu bıraktıktan sonra büyük boşluklar yaşadığını söyleyen efsane isim, kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istediğini aktardı. Programın sonunda Jardel, 'insanların aklındaki Jardel imajını temizlemek istiyorum' diyerek de en büyük hedefini açıkladı.

04 Mar 2014 - 14:54 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber