Ürgüplü öğrencilere Alanyaspor forması

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde 24 öğrenciye Alanyaspor forması hediye edildi

ÜRGÜP'ÜN Alanyalı Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Alanyaspor'un Süper Lig'e yükselmesinden dolayı farkındalık yaratmak amacıyla öğrencilere turuncu yeşilli takımın formasını hediye etmek istedi. Özdemir, Alanya Nezihe Soydan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Beden Eğitimi Öğretmeni Onur Nimet Üner aracılığıyla Alanyaspor Yönetim Kurulu ile irtibata geçerek öğrenciler için forma talep etti. Bunun üzerine Alanyaspor'un ve Alanya Belediyesi'nin Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel formaları hazırlatarak Ürgüp'e gönderdi. Daha sonra Ürgüp Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ve Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, 5 okuldan 24 öğrenciye Alanyaspor formalarını hediye etti. 

Ürgüp Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Alanyaspor'un Süper Lig'e yükselmesinden dolayı ilçede bir farkındalık oluşturmak amacıyla bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi. Formaları dağıttıktan sonra şimdiden birkaç öğrencinin Alanyaspor taraftarı olduğunu belirten Özdemir, "Anadolu'da Trabzonspor taraftarları var. Buradan yola çıkarak Alanyaspor'un da Anadolu'da taraftar kazanabileceğini düşündüm. Öğrencilere forma dağıtma düşüncemi Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı ile paylaştım. Kendisi de kabul ederek destek verdi. Alanya Belediyesi'ne ve Alanyaspor Yönetim Kurulu'na verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ürgüp'ün Alanyalı Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı da üzerinde ismi yazan 82 numaralı turuncu yeşilli forma hediye etti.

22 Haz 2016 - 19:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber