Ünlü iş adamı Arsenal'i satın alıyor

Afrika'nın en zengin iş adamı Aliko Dangote, 4 yıl içinde Arsenal kulübünü satın almayı düşündüğünü söyledi

NİJERYALI milyarder iş adamı Aliko Dangote’nin önümüzdeki 4 yıl içersinde Arsenal’ı satın almayı planladığı ifade edildi. Afrika’nın en zengin iş adamı olduğu dile getirilen 59 yaşındaki Nijeryalı, Bloomberg’e yaptığı açıklamada böyle bir planının olduğunu açıkladı. 
Dangote, “4 yıl içinde böyle bir planımız var ama şu başka şeylere yoğunlaşmış durumdayız. Önce Nijerya parasının değerlenmesi gerek. Ondan sonra buna odaklanacağız. Olay Arsenal’ı almak değil, rutin olarak işlerimizi sürdürmek” diye konuştu. 
Aliko Dangote’nin toplam servetinin 10.5 milyar dolar olduğu ifade ediliyor. Nijerya para biriminin değerinin düşmesi sonucunda iş adamının önemli miktarda para kaybettiği biliniyor.

23 Eyl 2016 - 13:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber