Ünlü boksçuyu Alanyalı yaptı

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, dünyanın en çok kazanan boksörü Floyd Mayweather'e üzerinde ismi yazan Alanyaspor forması hediye etti

BU yıl Manny Pacquiao ile yaptığı ve ‘Yüzyılın boks maçı’ olarak tanımlanan müsabakayı kazanarak Dünya Boks Konseyi (WBC), Dünya Boks Organizasyonu (WBO) ve Dünya Boks Birliği (WBA) kemerlerinin hepsinin birden aynı anda sahibi olan Mayweather ile Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu İstanbul'da bir araya geldi. Başkan Çavuşoğlu, ABD’li milyoner boksör Floyd Mayweather ile sohbet ederek Alanya ve Alanyaspor Kulübü hakkında bilgi verdi. Başkan Çavuşoğlu daha sonra üzerinde ismi yazan turuncu yeşil formayı Floyd'a hediye etti. Floyd'un oldukça mütevazı bir kişi olduğunu ve aralarında oldukça sıcak bir sohbet geçtiğini belirten başkan Çavuşoğlu, "Floyd dünyanın neresine giderse gitsin herkesin ilgi odağı oluyor. İstanbul'da da çok fazla ilgi gördü. Biz de kendisine formamızı hediye ederek Alanya'nın tanıtımını yapma fırsatı bulduk. Bu tanıtım parayla yaptırılamaz" dedi.

09 Ara 2015 - 10:47 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber