UMUT YENİ YÖNETİMDE

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hakan Dizdaroğlu, Ocak ayında olağanüstü genel kurul yapıp, güçlü bir yönetim kurulu oluşturarak mali yükü hafifletmek istiyor

OCAK'TA KONGRE VAR
ALANYASPOR Kulüp Başkanı Hakan Dizdaroğlu, gelinen noktada tek çıkar yolun Ocak ayında olağanüstü genel kurul yapmak olduğunu ifade etti. Dizdaroğlu'nun mevcut yönetim kurulunda kulübe mali anlamda katkı yapanları tutup listenin geriye kalanını ise ciddi bir havuz oluşturacak isimlerden oluşturmak istiyor. Dizdaroğlu'nun bu konuda Kaymakam Hulusi Doğan ve Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu olmak üzere her kesimden destek isteyeceği gelen haberler arasında. Dizdaroğlu, oluşturacağı geniş tabanlı yönetimden 500 bin TL'nin üstünde katkı bekliyor. Hedefteki rakamlar gerçekleştiği takdirde futbol takımının ilk yarı itibari ile borçlarının ödeneceği ifade ediliyor.
TEK DÜŞÜNCE ADIYAMAN
ÖTE yandan Alanyaspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Adıyamanspor maçı hazırlıklarını dün Zimbitlik Sahası’nda yaptığı taktik ağırlıklı çalışma ile sürdürdü. Tüm futbolcuların katıldığı çalışmada Teknik Direktör Altan Çetindağ, sık sık antrenmanı durdurarak yapılan hataları anlattı. Öte yandan iki hafta önce apandisit ameliyatı olan İlyas, düz koşulara başladı. İlyas'ın ilk yarıyı kapattığı ve ikinci yarının ilk maçına kadar hazır hale geleceği öğrenildi. Turuncu-Yeşilli takımda yeni transferlerden Ahmet Küçüktalaslı’nın alacaklarını tahsil edemediği gerekçesi ile kulübü TFF'ye şikayet etmesi de yönetimin canını sıktı.

#

09 Ara 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber