Trabzonspor, Cafer Tosun'un sözleşmesini uzattı

Trabzonspor Kulübü, altyapıdan yetişen futbolcusu Cafer Tosun ile 2020 yılına kadar sözleşme imzaladı

BORDO-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre,  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, asbaşkan Ahmet Çubukçu,  Cafer Tosun ve ailesi katıldı.
 
İmza töreninde konuşan Çubukçu, altyapıya büyük önem verdiklerine  işaret ederek, bu anlamda kulüp olarak önemli işlere imza atmaya devam  ettiklerini söyledi.
 
Gelecekte altyapıdaki genç futbolcuların daha nicelerinin Türk  futboluna kazandırılacağına dikkati çeken Çubukçu, "Kulübümüz önce Yusuf  Yazıcı'yı, ardından Abdülkadir Ömür'ü Türk futboluna kazandırdı. Yusuf ve  Abdülkadir gibi altyapımızdan çıkan Cafer Tosun'un da sözleşmesini uzattık,  kendisinden beklentilerimiz büyük." ifadesini kullandı.
 
Cafer Tosun ise sözleşmesinin uzaması nedeniyle çok mutlu olduğunu  belirterek, "Başkanımıza, asbaşkanımıza ve yönetimimize çok teşekkür ediyorum.  Bana büyük bir şans verildiğini düşünüyorum. Bu şansı iyi değerlendirip takımıma  katkı sağlamak istiyorum." dedi.
 
Geçen sezon 1461 Trabzon'da forma giyen 17 yaşındaki genç futbolcu,  orta saha mevkisinde görev yapıyor.

19 Eki 2017 - 19:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber