Taşkınlık yapanlar yandı

Alanyaspor Yönetim Kurulu, İlçe Jandarma Komutanlığı ve özel güvenlik şirketleri ile yaptığı toplantıda bir dizi kararlar aldı

CENGİZ Aydoğan Tesisleri'nde yapılan toplantıda sert kararlar alan Alanyaspor Yönetim Kurulu, sahaya pet şişe atan ve maçtan sonra futbolculardan forma almak için sahaya inen taraftarların tespit edilerek cezalandırılacağını açıkladı. Bir forma uğruna kulübün ciddi cezalar almasına neden olan bu kişilerin yaptıklarının cezasız kalmayacağı ifade edilirken, sahaya pet şişe ve bardak su atan taraftarların da aynı cezayı alacağı belirtildi. Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Turan Görgün, "Oba Stadı'nda artık İlçe Jandarma Komutanlığı, özel güvenlik ve Alanyaspor Yönetim Kurulu, kulübüne zarar veren herkese gerekli cezayı verecek. Yasalar 5 bin TL ile 50 bin TL arasında para cezası öngörüyor. Ayrıca seyirden men cezaları verilebiliyor. Bu işi uzatanlar için yasada hapis cezası dahi var. Küfür etmeden, taşkınlık yapmadan, sahaya girmeden, sahaya yabancı madde atmayacak taraftarlara kapımız açık. Bunları yapacak olanları Oba Stadı'nda istemiyoruz. Yönetim kurulu olarak Samsunspor maçıyla bunu başlattık. Bundan sonra yapanın yanına kar kalmaması için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

22 Eki 2015 - 17:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber