Taraftarlara halk otobüsü

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nun talimatıyla, maç günleri 12.00 ile 16.00 saatleri arasında halk otobüslerinin Oba Stadyumu'ndan dönmesine bir destek de Şimşekler taraftar grubundan geldi

 Karşılaşma öncesi bir açıklama yapan Şimşekler Grubu Başkanı Fatih Arslan, tüm futbolseverleri maça davet etti. Arslan, "Alanyaspor bugüne kadar ortaya koyduğu  performansla daha fazla destek ve ilgiyi hak etmiştir. Yarın oynanacak olan Altay maçında tribünlere yeterli ilgiyi gösterip bu zorlu maçta takımımızın yanında olmalıyız. Sipahioğlu'nun sezon sonuna kadar maçlarda 12.00 ile 16.00 saatleri arasında tüm halk otobüslerinin Oba Stadyumu'ndan dönmesi talimatı da büyük bir eksikliğin giderilmesini sağlamıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz. Otobüslerin bizler de takipçisi olacağız ve taraftarı yönlendireceğiz" dedi.

#

15 Kas 2013 - 23:33 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber