Taraftarı yolda bıraktılar

Alanyasporlu taraftarların otobüs isteğine Menderes Türel ve Adem Murat Yücel kayıtsız kaldılar. Taraftarlar, yarın oynanacak olan maçı televizyondan takip edecek

SPOR Toto Süper Lig'de yarın akşam Osmanlıspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Aytemiz Alanyaspor, bu önemli mücadeleye taraftar desteğinden yoksun çıkacak. Taraftar temsilcilerinin günler önce ilettiği otobüs taleplerine sessiz kalan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, taraftarların hevesini kursaklarında bıraktı. Taraftarlar, "Ankara'ya gitmek için sadece 6 otobüs istedik. Taraftarlar için otobüs kaldırmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyorduk. Bizler Alanya ve Alanyaspor için varız. Demek ki, Alanyalı ve Alanyasporlu olmak, Alanyaspor sevdalısı olmak başka bir şeymiş" dediler.

18 Kas 2016 - 17:09 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber