Taraftar üzgün döndü

ALANYASPOR’LU taraftarlar Denizli deplasmanından üzgün döndü. Taraftarlar, düşmesi kesinleşen Denizli Belediyespor'a puan kaybetmemiz gerekirdi dediler.

Yaklaşık 50 kişilik bir tarafa grubuyla Turuncu - Yeşilli takımı destekleyen taraftarlar, "Hakem resmen son dakikada penaltımızı yedi. Fakat her şeye rağmen küme düşmesi kesinleşen bir takımı öyle ya da böyle yenmeliydik. Yapacak birşey yok. İstanbulspor'u yenelim ligi bitirelim. Tam destek!" dediler. Öte yandan maçtan önce mutlak favori gösterilen Alanyaspor, yapılan mini ankette %82 galip gelir, %9 berabere kalır ve %9 da Denizli Belediyespor kazanır oylanmıştı.

#

20 Nis 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber