Tanrıseven sürpriz yaptı

İzmir Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Aytemiz Alanyaspor'u kamp yaptığı otelde ziyaret ederek başarı diledi

ESKİ Alanya, yeni Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Göztepe ile oynadığı maç için İzmir'de bulunan Aytemiz Alanyaspor kafilesini kamp yaptıkları otelde ziyaret etti. Başkan Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Tanrıseven "Alanya'yı ve Alanyalı kardeşlerimi çok özledim. Aytemiz Alanyaspor'umuzu İzmir'de görmek çok güzel. Alanyaspor'a başarılar dilerim" dedi. Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hasan Tanrıseven'e teşekkür etti.

21 Eki 2017 - 00:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber