Süper Lig'de şok ayrılık

Maddi zorluklara rağmen başarılı bir sezon geçiren Mersin İdmanyurdu'nda şok bir gelişme yaşandı. Kulüp başkanı Ali Kahramanlı'nın dün yaptığı açıklamalara içerleyen teknik direktör Rıza Çalımbay'ın istifa kararı aldığı öğrenildi

MADDİ zorluklara rağmen başarılı bir sezon geçiren Mersin İdmanyurdu'nda şok bir gelişme yaşandı. Spor toto süper lig takımı Mersin İdman Yurdu'nda sürpriz bir ayrılık yaşandı. Kulüp başkanı Ali Kahramanlı'nın dün yaptığı açıklamalara içerleyen teknik direktör Rıza Çalımbay'ın istifa kararı aldığı öğrenildi. Sezon başında devraldığı takımı kısıtlı imkanlara rağmen bu şartlara getiren Çalımbay'ın ayrılık kararını bugün yönetime sunacağı gelen haberler arasında.

ALİ KAHRAMANLI NE DEMİŞTİ?

"Sanki aylardır maaşlar ödenmemiş gibi problem büyütüldü. Bursaspor maçının ardından ödeneceğini söyledik ama birileri, kulübü karıştırmaya ve birlikteliğimizi bozmaya çalışıyor. Biz her zaman sözünü tutan bir yönetim olduk. Maç öncesinde böyle bir olayın olması doğru değil. Bugüne kadar Rıza hocam ve futbolcular ne istediyse yaptım, her zaman yanlarında oldum. Gerçekten bir aile gibi hareket ediyorduk. Bunu hak etmedim, kırıldım ve gerçekten de üzüldüm. Her şey bir maaş için miydi. Hocamızı ve oyuncularımızı çok seviyoruz ama bu problem olmamalıydı, bizi üzen de bu. Her zaman kente ve takımımıza yakışır bir yönetim olmaya çalıştık. Sözünü tutan ve manevi bağlara önem veren bir anlayışla hareket ettik. Ödemeler en kısa sürede yapılacak ki bunu zaten söylemiştik. Sorunun takipçisi olacağız. Bir aylık maaş ödenmemesi gibi şeyler olağan ve küçük problemler. Kısa zamanda çözeceğiz ama kimse de kusura bakmasın bunu unutmayacağız." (Fanatik)

25 Şub 2015 - 08:42 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber