Süper Amatör'de rakipler belli oldu

Alanya'nın 3 takımla temsil edildiği Antalya Süper Amatör Küme'de kuralar çekildi. Temsilcilerimizden Kestelspor ilk haftayı deplasmanda, Mahmutlarspor kendi evinde, Payallarspor ise maç yapmadan BAY olarak geçirecek

ANTALYA SüperAmatör Küme'de yeni sezon kısa süre içerisinde başlayacak. Alanya'nın 3 takımla temsil edildiği ligde yine müthiş bir heyecan yaşanacak. Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) kapısından dönen Kestelspor, bu yıl şampiyon olmaya kararlı. Lige geçtiğimiz yıl yükselen Payallarspor ise bu sezon oldukça iddialı. Genel Kurul sonrası başkanı değişen, yaptığı flaş transferler ile de adından sıkça söz ettiren sarı siyahlı takım, bu yıl zirvenin en iddialı takımlarından olacak. SAL'a bu yıl yükselme başarısı gösteren Mahmutlarspor da şampiyonluk parolasıyla lige başlayacak. Sezon hazırlıklarını yaklaşık 1,5 ay önce başlayan ve bu süre zarfından bir kaç da hazırlık maçı yapan mavi beyazlılar, SAL'da Mahmutlarspor rüzgarı estirecek gibi görünüyor.

İLK HAFTA DERBİ VAR

Fikstürü heyecanla beklenen SAL'ın kuraları önceki gün çekildi. Ligdeki temsilcimiz Kestelspor, ilk maçını deplasmanda Korkuteli Belediyespor ile yapacak. Mahmutlarspor ise kendisi gibi ligin yeni ekiplerinden Kumluca Belediyespor'u sahasında ağırlayacak. Ligdeki bir diğer temsilcimiz Payallarspor ise ilk haftayı BAY olarak tamamlayacak. Sarı siyahlı ekip ilk maçını bir sonraki hafta Kınıkspor ile deplasmanda yapacak.

04 Eyl 2018 - 15:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber