Sporcuların paraşüt keyfi

Alanya'da kamp yapan Paralimpik Milli Takımı'nın 2 sporcusu, adrenalin yaşamak için yamaç paraşütüyle atladı.

Alanya Kapalı Yüzme Havuzu'nda kamp yapan Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takımı sporcuları, yamaç paraşütüyle atladı. Paralimpik sporculardan Londra Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil eden Beytullah Eroğlu ile Hamit Demir, adrenalin yaşamak için yamaç paraşütüne bindi. Sunway Air Sport Yamaç Paraşüt Okulu'nun profesyonel pilotları eşliğinde Yassıtepe'deki 700 metrelik pisten atlayış yapan sporcular, 20 dakika havada kaldı. Milli sporcular sorunsuz bir uçuşun ardından Kleopatra Plajı'na iniş yaptı. 

İlk defa böyle bir spor yaptığını belirten Hamit Demir, "Gayet güzel ve heyecanlıydı. Başta heyecanlandım, ancak daha sonra deniz ve doğanın tadını çıkardım. Çok güzel geçti. Hiçbirşey yaşamaya engel olmuyor. Ekstrem bir spor yaparak bunu gösterdik. İnsanlar istedikleri sürece her şeyi yapabilir" dedi.

Beytullah Eroğlu ise “Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Dilerim tekrar atlayış yaparım. Çılgınlığı severim, bu da çılgınca bir spor" diye konuştu.

#

28 Nis 2013 - 00:59 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber