Son dakika: Loris Karius Beşiktaş'ta!

Beşiktaş, İngiltere Premier Lig'de Liverpool'un kalesini koruyan Loris Karius ile anlaşma sağladı

BEŞİKTAŞ, Liverpool'un Alman file bekçisi Loris Karius ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlılar 25 yaşındaki file bekçisini 2 yıllığına kiraladı.

Siyah-beyazlılar 2 yıllık kiralama bedeli için İngiliz kulübüne 2 milyon Euro ödeyecek. Karius yıllık 1.4 milyon Euro maaş alacak.

Kara Kartal, Fabri'yi Fulham'a 6 milyon Euro'ya satarak kalesini Tolga Zengin'e emanet etmişti. Oynanan maçlarda kalede güven vermeyen Zengin'in yerine transfer yapılması kararlaştırıldı.

Kaleci alışverişinden kar sağlayan Beşiktaş'ta Karius, yakın zamanda İstanbul'a gelerek resmi imzayı atacak.

Son Şampiyonlar Ligi'nde kaleyi koruyan genç eldiven, yediği hatalı gollerle eleştiri konusu olmuştu. Liverpool, kaleye Roma'da Alisson Becker'i transfer ederek büyük bir hamle yapmıştı.

Yaklaşık bir haftadır Liverpool'dan Loris Karius, Real Madrid'ten Kiko Casilla ve Southampton'dan Fraser Forster ile temas halinde olan transfer komitesi dün ve bugün yapılan görüşmelerden sonra Karius transferini bitirmeye oldukça yaklaştı. Beşiktaş'ın yeni kalecisinin birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

20 Ağu 2018 - 19:49 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber