Sokakta değil, havuzda oluyorlar

GEÇTİĞİMİZ günlerde Alanya'yı temsilen Marmaris'te gerçekleşen "Geleceğin Şampiyon Kulaçları" müsabakalarında 29 takım arasından 6. olarak dönen TED Alanya Koleji Gençlik ve Spor Kulübü yüzme takımının antrenörlüğünü yapan Selim Ünal, Elde edilen başarıyı TED Alanya Koleji yerleşkesindeki dört mevsimlik yarı olimpik-kapalı yüzme havuzun bulunmasının önemli bir etken olduğunu ifade etti.

Ünal, "Yüzücülerimiz, dört mevsim boyunca yaşıtlarının sokakta veya bilgisayar başında geçirdikleri zamanı havuzda geçiriyor. Öğretmenlerimiz ve antrenörlerimiz, havuzumuzu bir an bile özel yaşantılarından soyutlamıyorlar. O tesis bizim ayrıcalığımız ve biz, büyük özverilerin meyvesini şimdi podyumlarda topluyoruz. Sürekli altını çizdiğimiz şeyi bir kez daha yinelemem gerekiyor: Tüm bu sonuçlar, madalyalar, ödüller, kararlılıkla yürütülen bir sistemin sonucu. İnsana yatırım yapmanın önemine inanmış bir misyonumuz var. Başarılarımız sürpriz değil, Türkiye çapında ilk 6 içerisinde yer almamız da kimseyi şaşırtmamalı; "Çünkü biz Türkiye'nin geleceğine inanıyoruz!"

#

11 Şub 2012 - 00:29 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber