Sneijder’den Van Persie’ye destek

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takımı aday kadrosuna çağrılmayan Fenerbahçeli oyuncu Robin van Persie’ye destek çıktı. Hollanda’nın Galler ve Almanya’yla yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna...

GALATASARAY'IN Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takımı aday kadrosuna çağrılmayan Fenerbahçeli oyuncu Robin van Persie’ye destek çıktı.
Hollanda’nın Galler ve Almanya’yla yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna çağrılmayan Fenerbahçeli oyuncu Robin van Persie’ye Galatasaraylı oyuncu Wesley Sneijder destek verdi.
Ülke basınına konuşan Sneijder, aynı durumu kendisinin de yaşadığını belirterek, "Bu durumda iki şey yapabilirsin. Ya yaşananları kabul eder ya da çok çalışırsınız. Ben ikincisini yaptım. Çünkü Dünya Kupası’na gitmek istiyordum. Van Persie de aynı anlayışa sahip. O da teknik direktöre tersini ispatlamak için çok çalışacaktır" dedi.
Robin van Persie ile görüştüğünü de aktaran Sneijder, konuştuklarını aktarmayacağını ve bu konunun da artık kapanması gerektiğini ifade etti.
Sarı-kırmızılı oyuncu, Robin van Persie’nin iyi bir oyuncu olduğunu ve milli takımda tekrar oynayacağı zamanın geleceğini söyledi.

10 Kas 2015 - 22:40 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber