Şimdi görev zamanı

Bu sezon ilk kez üst üste galip gelmenin hesaplarını yapan Aytemiz Alanyaspor, Gençlerbirliği maçında taraftarlarının da desteği ile evindeki ilk galibiyeti almak istiyor

SÜPER Lig'in 6. haftasındaki Fenerbahçe maçında misafir seyircilerin şovunu izlemekle yetinen Aytemiz Alanyasporlu taraftarların, Gençlerbirliği maçında tam destek vermesi bekleniyor. Trabzon deplasmanından muhteşem bir galibiyetle dönen ve moral bulan turuncu yeşilliler, Gençler'i de devirerek hem 2'de 2 yapmak, hem de Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda ilk galibiyetini almak istiyor. Bu durumda da en büyük görev Aytemiz Alanyasporlu taraftarlara düşüyor. Fenerbahçe maçında takımın geride olmasından dolayı sadece maçı ve misafir tribünündeki taraftarların şovunu izleyen turuncu yeşillilerin, Gençlerbirliği maçında büyük bir destek vermesi bekleniyor.

26 Eyl 2017 - 23:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber