Şıhlar Turnuvası başladı

Şıhlar Mahallesi Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen halı saha futbol turnuvası, bu yıl Tunahan Türker anısına düzenleniyor

KESTEL Mahallesi'ndeki Arena Halı Saha'da yapılan turnuvanın açılışı önceki akşam gerçekleştirildi. Merhum Tunahan Türker anısına yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Turnuvanın başlama vuruşunu ise Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya ve Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş yaptı. Turnuva kapsamında her hafta salı ve cuma günleri 6 karşılaşma oynanacak. Sporseverler ise turnuva maçlarını Alanya Belediyesi tarafından kurulan portatif tribünden izliyor. Yaklaşık 3 ay sürecek turnuvada Şıhlar Mermer, Şıhlar Pastanesi, Çelikoğlu Harfiyat, Yeniler Elektrik, Alanya Granit, Yaşar Makina ve Ceylan Hazır Sıva takımları mücadele ediyor.

19 Eki 2017 - 00:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber