Savut’la devam

ALBİMO Alanyaspor Yönetim Kurulu, kulüpte iki yıldır Sportif Direktör olarak görev yapan Taner Savut'la yeniden anlaştı. Savut "Burası benim evim, el birliğiyle daha iyisini yapabilmek için çalışacağız" dedi.

ANLAŞMA YAPILDI

Önceki gün toplanan ALBİMO Alanyaspor Yönetim Kurulu, kulüpte iki sezondur Sportif Direktör olarak görev yapan Taner Savut'la yeniden anlaştı. Savut, 2015-2016 sezonunda da kulübün sportif direktörü olarak görev yapacak. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Taner Savut, içimizden biri, Alanyaspor'a iki yıldır başarı ile hizmet ediyor. Yeni sezonda da bizimle birlikte olmaya devam edecek. Her iki taraf için de hayırlı olsun" dedi. Savut'un görev yaptığı iki dönemde Alanyaspor PTT 1. Lig’e yükselmiş, ardından 1. Lig’deki ilk sezonunda takım ligi 3. sırada bitirmişti.

GÜNDEM TRANSFER

Taner Savut da "Uzun yıllar takım kaptanlığı yaptığım Alanyaspor'a iki sezondur farklı bir görevle hizmet ediyorum. İnşallah el birliğiyle daha iyisini yapmak için çalışacağız" dedi. Transfer çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Savut, "Stoper, orta saha ve forvet arkası için yabancı oyuncu ağırlıklı bir transfer politikamız var. Avrupa ve Afrika'dan oyuncuları inceliyoruz. Lig devam ederken izlediğimiz ligler var. Diğer mevkiler için yerli oyunculardan oluşan bir transfer listemiz var. Takım kampa gidinceye kadar transferi büyük ölçüde çözmek istiyoruz" dedi.

24 Haz 2015 - 11:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber