Şampiyonlar yurda döndü

Hollanda’nın Roterdam şehrinde düzenlenen ve 35 ülkenin katıldığı 2. Avrupa Üniversitelerarası Spor Oyunları’nda, Avrupa şampiyonu olan İstanbul Aydın Üniversitesi Erkek Tenis Takımı madalyalarla yurda döndü

HOLLANDA

’nın Roterdam şehrinde düzenlenen ve 35 ülkenin katıldığı 2. Avrupa Üniversitelerarası Spor Oyunları’nda, Avrupa şampiyonu olan İstanbul Aydın Üniversitesi Erkek Tenis Takımı madalyalarla yurda döndü.
İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Erkek Tenis Takımı, Hollanda’nın Roterdam şehrinde 24 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında 35 ülke, 180 üniversite ve 2 bin 900’ün üzerinde sporcunun katılımıyla badminton, basketbol, futbol, futsal, hentbol, kürek, rugby, masa tenisi, tenis, voleybol branşlarında düzenlenen 2. Avrupa Üniversitelerarası Spor Oyunları’nda Avrupa Şampiyonu oldu. Akşam saatlerinde yurda dönen Erkek Tenis Takımı Atatürk Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı.
Takım adına konuşan Takım Kaptanı Barış Ergüden, bir hafta boyunca zorlu rakiplerle oynadıklarını belirterek, “Gerçekten çok guruluyuz önemli bir başarı bu. Emeği geçenlere takıml arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Uzun süren saatler süren maçlar oynadık. Sonuç olarak çok muyluyuz” dedi.
Takım Antrenörü Öğretim Görevlisi Pero Duygu Dumangöz ise, “Türkiye’miz ve üniversitemiz adına iyi bir derece elde ettik. Üniversiteliler arası tenis liginde ilk defa bir üniversite derece almış oluyor. En son maçta Polonya’yı yenerek bu dereceyi ülkemize armağan ettik” şeklinde konuştuk.
(İHA)

01 Ağu 2014 - 01:07 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber