Puan savaşı

Ligin ikinci haftasında elde ettiği Antalyaspor galibiyeti ile morallenen Aytemiz Alanyaspor, bu akşam Ankara'da Gençlerbirliği ile karşılaşacak

SPOR Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 3. haftasında Aytemiz Alanyaspor bugün deplasmanda ligin köklü ekiplerinden Gençlerberliği ile karşılaşacak. Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi İzmir bölgesi hakemlerinden Tolga Özkalfa yönetecek. Alanyaspor'da sakat olan Ayite dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Ev sahibi Gençlerbirliği’nde ise eksik oyuncu bulunmuyor. 

YENİLER KADRODA

Alanyaspor'un transferin son günü kadrosunda dahil ettiği Vagner Love, Kenneth Omeriu ve Lamina Gassama Gençlerbirliği deplasmanında 18 kişilik maç kadrosuna dahil edildi. Turuncu-Yeşilli kafile dün öğlen havayoluyla Ankara'ya gitti. Temsilcimiz dün akşam Gençlerbirliği tesislerinde son bir ter idmanı yaptı ve maç saatini beklemeye başladı. Ayite'nin yokluğunda forvette Sefa veya Vagner Love'un görev yapması bekleniyor. 

HAFTANIN PROGRAMI
10 EYLÜL CUMARTESİ


 17.00          BAŞAKŞEHİR FK    -    KASIMPAŞA A.Ş.    
 19.00        KAYSERİSPOR    -    GALATASARAY A.Ş.    
 20.00        ADANASPOR A.Ş.    -    GAZİANTEPSPOR     
 20.00        GENÇLERBİRLİĞİ    -    AYTEMİZ ALANYASPOR      
 21.15        BEŞİKTAŞ A.Ş.    -    KARDEMİR KARABÜKSPOR    

11 EYLÜL PAZAR
 17.00        TRABZONSPOR     -    OSMANLISPOR     
 17.00        ÇAYKUR RİZESPOR    -    AKHİSAR BELEDİYE 
 20.00        ANTALYASPOR    -    ATİKER KONYASPOR     
 20.00        FENERBAHÇE A.Ş.    -    BURSASPOR

10 Eyl 2016 - 09:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber