Plajın kralı Antalyaspor

TFF tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen TFF Plaj Futbol Ligi Finalleri’nde şampiyon ARMH Antalyaspor oldu

GALİP Dere Plajı'nda yapılan finallerin son günündeki ilk maç Gevaşspor ile Arsuz Bld. FC takımları arasında gerçekleşti. Karşılaşmadan 8-7 galip ayrılan Arsuz Bld. FC turnuva üçüncüsü oldu. Final maçında ise ARMH Antalyaspor, Karataş Belediyespor'u 7-6 yenerek şampiyon oldu. Turnuvanın en iyi kalecisi Karataş Belediyesi’nden Umut Kumlu, en değerli oyuncusu ise Antalyaspor’dan Seyit Ahmet Süer seçildi. Turnuvanın fair play ödülünü Gevaş Belediye takımı aldı. TFF Plaj Futbol Ligi Finalleri’nin ödül seremonisinde federasyon yetkilileri tarafından Alanya Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Kula’ya, Alanya Kaymakam Vekili Hasan Tanrıseven’e, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak’a, Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü organizasyon sorumluları Münir Kaba’ya ve Naim Namal’a teşekkür plaketi verildi. Ayrıca Kula ve Uğur federasyon yetkililerine plaket vererek teşekkür ettiler. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Kula, Tanrıseven, Uğur, Tamrak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Gelişim Ligleri Müdürü Erden Or ve Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Adil Müftüoğlu verdi.

26 Eki 2015 - 09:12 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber