Payallar son sürat

Bu sezon Antalya 1. Amatör Küme'de mücadele edecek olan Payallarspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

GEÇTİĞİMİZ sezon Antalya 2. Amatör Küme'de namağlup şampiyon olarak 1. Amatör Küme'ye yükselen ve adından söz ettiren Payallarspor, yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Eksik mevkiler için transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Siyalı yönetim 2 genç futbolcuyu daha transfer etti. Şanlıurfa Süper Amatör Küme ekiplerinden Memsinspor forması giyen 18 yaşındaki sol bek İsmail Garip ve 20 yaşındaki forvet oyuncusu Mahmut Toprak, dün yapılan imza töreni ile Payallarspor'a transfer oldular. Teknik direktör Şener Dayı'nın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını hızla sürdürdüklerini söyleyen Payallarspor Başkan Yardımcısı Mustafa Özkan, "Bu sezon yine muhteşem bir Payallarspor izletmek için çalışıyoruz" dedi.

20 Tem 2016 - 23:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber