Pascal Nouma'dan derbi yorumu

yorumuBeşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yarın oynanacak derbi maçın 0-0 berabere biteceğini düşündüğünü söyledi

BİR alışveriş merkezinde Hyperx Türkiye'nin düzenlediği oyun  turnuvasına katılan Pascal Nouma, Fenerbahçe'nin Galatasaray ile deplasmanda  yaptığı maçlarda iyi oynadığını dile getirerek, "Galatasaray da bu sezon çok iyi  oynuyor. Bence derbi 0-0 berabere biter. Bu sezon Beşiktaş'ın şampiyon olacağını  düşünüyorum. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde de iyi mücadele ediyor." diye  konuştu.

Nouma, Türkiye'deki yabancı futbolcu sayısıyla ilgili olarak, "Kadroda  5 yabancı olabilir ama 11 yabancı çok fazla. Ben yabancıyım ama aynı zamanda  Türk'üm. Galatasaray, 11 yabancıyla maça çıktı. Bu şekilde zor. Yabancı oyuncuyu  ben de istiyorum ama 11 kişilik kadronun tamamı yabancı olmasın. Çok yabancı  oyuncu var. Nerede Galatasaray'ın imajı." değerlendirmesinde bulundu.

A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktörlük yapmak istediğini aktaran  Nouma, "Şimdi değil ama isterim. Ancak bu olacak diye bir şey yok. Bu sene, bence  en iyi yabancı teknik direktör olan Lucescu geldi. Bence Lucescu ve Fatih Terim  çok iyi hocalar. Fatih Terim kral." ifadelerini kullandı.

#

21 Eki 2017 - 22:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber