Paşa'ya geçit yok

Süper Lig'in 2'nci haftasında Kasımpaşa ile sahasında karşılaşacak olan Alanyaspor, rakibini geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine eli boş göndermek istiyor

ALANYASPOR, 24 Ağustos Cumartesi günü Kasımpaşa ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. Dünü tek antrenmanla tamamlayan turuncu yeşilliler, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde çalıştı. Teknik Direktör Erol Bulut gözetiminde yapılan antrenmana sakatlığı süren Lokman Gör katılmadı. İlk 15 dakikası basına açık olan antrenmana futbolcular, koşu ve ısınma hareketleri ile başladılar. Ardından dar alanda pas ve top kapma çalışması yapan oyuncular, antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdiler.

'YAPTIK, YİNE YAPARIZ'
Alanyaspor'lu oyuncular Kasımpaşa'ya karşı galibiyet alacaklarını ifade ettiler. Rakibini geçtiğimiz yıl hem iç sahada hem de deplasmanda yenmeyi başaran turuncu yeşilli takım, mavi beyazlı ekibi İstanbul'a yine eli boş göndermek istiyor. Teknik Direktör Erol Bulut da 2'de 2 yaparak taraftarlara galibiyet armağan etmek istiyor.

20 Ağu 2019 - 19:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber